06 21906858 info@kimvos.nl
Selecteer een pagina

Als ondernemer komt er natuurlijk veel meer op je af dan alleen het product of de diensten die jij aanbiedt en waarvoor jij jouw bedrijf bent gestart. Als Virtual Assistant kan ik veel van deze zaken uit handen nemen. Ik heb jarenlange administratieve ervaring en ik hou van de digitale wereld. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om jou niet alleen met deze zaken te ondersteunen maar ook om samen met jou te sparren over hoe je eventueel efficiënter zou kunnen werken, je bedrijf kunt laten groeien en toch meer tijd zult overhouden.

Als iemand vraagt wat ik voor werk doe en ik zeg dat ik zelfstandige VA ben, krijg ik meestal de vraag: Wat is dat? Logisch, de term Virtual Assistant of Virtual Professional ( er is geen verschil ) is in het zuiden van Nederland nog lang niet zo bekend als in het noorden. Maar de COVID situatie heeft ons geleerd dat werken op afstand perfect mogelijk is, waar er hiervoor vaak nogal huiverig over gedacht werd.

In 2017 hoorde ik deze termen ook pas voor het eerst en ben ik vele webinars erover gaan volgen. En ik wist direct: dit is wat ik ooit wil gaan doen! Want wat is er fijner dan al je skills in te kunnen zetten om anderen te helpen maar ook je eigen bedrijf te runnen? Want dat is wat ik het liefste doe: anderen helpen, ondersteunen, knelpunten oplossen en sparren over hoe het efficiënter zou kunnen en andere ondernemers helpen aan meer winst.

Een secretaresse opleiding, aangevuld met medisch secretaresse had ik al jarenlang op zak en de ervaring in het werkveld ook. Toch besloot ik in november 2020 aanvullend nog een cursus tot VA te gaan volgen bij VA School. Voor mij was hiermee dan ook het plaatje compleet en het bleek dat ik mijn achternaam ook nog mee had: Virtual Office Support, afgekort VOS.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan.

 

Share This